– Vi har selvforståelse om vi er bedre

SønderjyskE tabte søndagens hjemmekamp til Nykøbing Falster Håndbold med 28-33. En kamp, hvor de lyseblå havde mulighed for mere, men lod mulighederne ligge på gulvet.

Godt nok var SønderjyskE foran, men 2-1 blev til 3-8 og 9-16, inden en god afslutning på en ellers skidt første halvleg gav pausestillingen 12-17. Anden halvleg var bedre, og midtvejs ved 22-25 lurede tilskuerne måske et nyt monstercomeback, men skaden var sket og Nykøbing-holdet fik fortjent kørt sejren hentet i land.

– Vi løber ind i en dårlig periode i første halvleg, og vi kommer til at løbe bagefter resten af kampen, uden vi komme helt tæt på. Det er skuffende, at vi igen ikke rammer vores niveau, siger cheftræner Peter Nielsen ærgerligt.

To dårlige hjemmekamp på en uge gav et enkelt point mod Ringkøbing og et nederlag på fem mål til sidste års nummer fire fra Nykøbing lyder ikke alarmerende, men cheftræneren pointerer, at de to kampe var langt under niveau.

– Vi har en selvforståelse om, at vi er meget bedre, end det vi har præsteret i de her to hjemmekampe. Nu har spillerne fået fri nogle dage, og så er vi klar til at tage arbejdshandskerne på igen, udtaler Peter Nielsen.

Der er kamppause frem til den 22. oktober, hvor der venter en udekamp i Horsens. Næste hjemmekamp er lørdag den 28. oktober, hvor Aarhus United gæster Arena Aabenraa med kampstart kl. 16.00.

SønderjyskE – Nykøbing Falster 28-33 (12-17)
Mål: Sarah Paulsen 7, Line Uno 5, Ida Lagerbon 5, Ricka Falk Gindrup 4, Josefine Dragenberg 3, Rikke Hoffbeck 1, Sara Ibranovic 1, Tine Geertsen 1, Pernille Johannsen 1
Udvisninger: SE 6, NFH 2