én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Spændende venstrehåndet spiller til SønderjyskE

Annonce

SønderjyskE har skrevet en to-årig kontrakt med højrebacken Nicoline Olsen, som er hentet hos ligarivalerne i Horsens.

25-årige Nicoline Olsen har igennem et stykke tid været i kikkerten hos SønderjyskE-cheftræner og sportschef Peter Nielsen. Han er glad for, at aftalen med den venstrehåndede back nu er kommet i hus.

– Vi har fået den venstrehåndede spiller, som vi har søgt efter. Nicoline vil give vores spil mere bredde. Jeg er glad for, at hun har valgt at rykke teltpælene op flytter til Aabenraa for at blive en del af fællesskabet i klubben og lokalsamfundet, siger Peter Nielsen.

Nicoline Olsen startede med at spille håndbold i hjembyen Aabybro. Nordjyden skiftede sidste år til Horsens fra konkursramte Randers HK. Tidligere har hun også spillet i ligaen for Aarhus United og Skanderborg Håndbold.

– Nicoline kommer med en del rutine. Hun er farlig på gennembrud og indgår godt i krydsspillet. Og så vil hun også kunne gøre sig som tovejs-spiller, forklarer Peter Nielsen.

Det er under en uge siden, at Nicoline Olsen gæstede Arena Aabenraa med Horsens. Nu glæder hun sig til, at arenaen bliver hjemmebanen.

– Jeg har igennem længere tid været i dialog med Peter, og jeg ser frem til at arbejde med en træner, som tror på mig. Og så glæder jeg mig bare til at flytte til Aabenraa og give den fuld gas på et SønderjyskE-hold, som ser spændende ud. Vi kan forhåbentlig drille nogle af de store hold og kravle lidt højere op i tabellen, udtaler Nicoline Olsen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke