SønderjyskE strittede godt imod mesterholdet foran 1.000 tilskuere

SønderjyskE bed godt fra sig i kampen mod mesterholdet fra Odense Håndbold. De lyseblå tabte foran mere end 1.000 tilskuere i Sønderborg opgøret med 21-27 efter 10-16 ved pausen.

Da Arena Aabenraa var optabet var dagens kamp henlagt til Broager Sparekasse Skansen, og her blev tilskuerne vidne til et godt kæmpende SønderjyskE-hold, der bød storholdet fra Odense op til dans. Blot tre point havde fynboerne sat til i sæsonens første 21 kampe, og i dag tog favoritterne også begge point med hjem i bussen. De første 20 minutter fulgte SønderjyskE godt med med, og stillingen var på det tidspunkt 8-9. Landsholdskeeper Althea Reinhardt diskede efterfølgende op med et par redninger og stolperne stod også i vejen, og så trak gæsterne fra til en sikker føring på seks mål ved pausen.

– Vi leverer en flot fight, og så viser vi god kynisme i at trække tempoet ud af kampen. Det gør, at Odense ikke løber os ende. En kamp spillet i en flot kulisse. Stor tak til Sønderborg, og de mange, som tog turen fra Aabenraa og omegn, siger cheftræner Peter Nielsen.

Flere SønderjyskE-profiler sad over i det tætte program med den tredje kamp denne uge. Teenageren Tine Geertsen, der markerede sig stærkt i torsdagens pokalkamp, fik igen spilletid og lavede to mål. Lyseblå topscorer blev Eline Osland med seks fuldtræffere, mens en velspillende Olivia Simonsen lavede fem mål.

– Lige nu har vi fuld fokus på at stå bedst muligt rustet til kvalifikationsspillet. Når det så er sagt, så leverede alle 11 spillere på holdkortet i dag en fremragende fight, siger Peter Nielsen.

Næste kamp, der også er den sidste i grundspillet, er den 22. marts mod Ajax København på udebane. Efterfølgende venter kampene i kvalifikationsspillet.

SønderjyskE – Odense Håndbold 21-27 (10-16)
Mål: Eline Osland 6 (1), Olivia Simonsen 5, Tine Geertsen 2, Mette Degn Lassen 2, Pernille Johannsen 2, Lea Hansen 1, Ricka Falk Gindrup 1, Katja Johansen 1, Sofie Schelde-Rasmussen 1
Udvisninger: SønderjyskE 2, Odense 1
Tilskuere: 1038 i Broager Sparekasse Skansen