SønderjyskE spillede stort i vigtig topkamp

I lørdags tog SønderjyskE turen til EH Aalborg for at møde et af topholdene i rækken. Pigerne fortsatte deres gode spil, og hev to meget vigtige point hjem. Kampen endte 31-21.

SønderjyskE viste virkeligt deres fantastiske spil frem i lørdags, da de hev to gode point hjem mod EH Aalborg. Pigerne vandt med hele ti mål og slutresultatet blev 31-21.

SønderjyskE tog virkeligt fra i forsvaret fra kampens start, og i løbet af de første 11 minutter af kampen, lod pigerne kun EH Aalborg score et enkelt mål. Stillingen blev dermed hurtigt 8-1 efter et mål fra Lene Østergaard.

EH Aalborg begyndte da at tage lidt mere fra, det var dog stadig SønderjyskE der dominerede kampen, og efter 20 minutters spil scorede Eline Osland til stillingen 13-6.

Dette blev dog SønderjyskE’s sidste mål i første halvleg, og pigerne gik dermed til pause med stillingen 13-9.

SønderjyskE var igen klar fra anden halvlegs start, og pigerne blev ved med at holde god afstand til EH Aalborg, og efter 37 minutters spil scorede Pernille Johannsen til stillingen 18-13.

Kampen blev da mere jævn mellem de to hold, og SønderjyskE’s stabile føring holdt dem fortsat foran EH Aalborg, med ti minutter tilbage af kampen satte Jackie Moreno et mål ind til stillingen 26-19.

Pigerne tog igen afstand til EH Aalborg og fortsatte det gode spil. Kampens sidste mål blev sat ind af Jackie Moreno til stillingen 31-21.

Sejren var aldrig i fare for SønderjyskE, med det gode forsvar fra SønderjyskE og god fight fik de hevet to gode point hjem, og med slutresultatet 31-21, blev årets sidste kamp en succes.

Kampens topscorer blev Lene Østergaard med 10 mål.

Fakta

Kampen i tal

EH Aalborg – SønderjyskE 21-31 (9-13)

Mål, Sønderjyske: Lene Østergaard 10, Jackie Moreno 6, Eline Osland 5, Pernille Johannsen 5, Camilla Aastrup 2, Rebecca Sønderskov 2, Sofie Schelde 1.