SønderjyskE spillede skarpt og hev sejren hjem

SønderjyskE hev i søndags to point med hjem, da de spillede den afgørende oprykningskamp mod EH Aalborg, hvilket førte dem videre i oprykningsspillet. Kampen endte 26-28.

Det blev en vellykket tur til Aalborg, da SønderjyskE kunne tage hjem med to vigtige point i bagagen efter en kamp om alt eller intet på EH Aalborgs hjemmebane.

SønderjyskE var klar fra kampens start og fik hurtigt et lille forspring, da Jackie Moreno satte bolden i mål efter 4 minutters spil til stillingen 1-4.

Forspringet blev holdt, og selvom Aalborg forsøgte sig ind på SønderjyskE flere gange og kom tættere og tættere på, satte Lene Østergaard bolden i mål efter 21 minutter til stillingen 6-10, og SønderjyskE var dermed foran med fire.

Dog scorede SønderjyskE kun et mål de følgende syv minutter, og med to minutter igen af første halvleg, var stillingen helt lige da Camilla Aastrup satte bolden ind til stillingen 12-12.

De to hold satte da et mål ind hver, og SønderjyskE’s sidste mål inden pausen blev sat ind af Pernille Johannsen til stillingen 13-13.

Fra anden halvlegs start spillede begge hold meget intenst, og målene blev sat ind på skift. Dog fik SønderjyskE lidt afstand til EH Aalborg, da Sofie Schelde satte bolden i mål efter 40 minutter til stillingen 16-18.

SønderjyskE formåede hele tiden at være foran med et enkelt eller to mål, dog halede EH Aalborg hele tiden ind på SønderjyskE. Med ti minutter igen af kampen satte Camilla Aastrup bolden ind til stillingen 21-23.

Med to minutter igen af kampen havde SønderjyskE stadig tomålsføringen, og efter bl.a. en flot straffekastredning fra Alberte Stenderup, kom SønderjyskE tættere og tættere på sejren.

Med tre sekunder igen af kampen satte Camilla Aastrup kampens sidste mål ind til stillingen 26-28, og dermed var sejren i hus, og SønderjyskE er nu videre i oprykningsspillet.

Fakta

Kampen i tal

EH Aalborg – SønderjyskE 26-28 (13-13)

Mål, SønderjyskE: Camilla Aastrup 5, Lene Østergaard 5, Sofie Schelde 5, Pernille Johannsen 5, Jackie Moreno 4, Cecilie Bjerre 2, Ricka Gindrup 2.

Lørdag D. 24. Februar 14:00