én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE slog hul: Vigtig udesejr i Ringkøbing

Annonce

SønderjyskE’s håndboldkvinder vandt den vigtige udekamp hos Ringkøbing Håndbold med 29-25. Dermed slog de lyseblå et hul på fire point ned til aftenens modstander på niendepladsen, der akkurat ikke giver adgang til slutspillet.

Drømmen om en plads i slutspillet lever.

Blot syv spillerunder er der tilbage af grundspillet, og aftenens to point kan vise sig at blive meget vigtige. Efter uafgjort i det første opgør i Sydbank Arena Aabenraa er SønderjyskE nu også bedre indbyrdes end Ringkøbing. Det er værd at notere, og vestjyderne skal derfor hente mere end fire point ind på syv spillerunder. Skanderborg Håndbold og Aarhus United er henholdsvis seks og syv point bagefter og har helt sikkert heller ikke opgivet slutspilsdrømmene endnu.

Cheftræner Peter Nielsen så sit hold bevare hovedet koldt, da kampen snerpede til. Stine Broløs leverede mange flotte redninger i starten af anden halvleg, og ved 24-20 lignede det for alvor en lyseblå sejr. Et skud fra Nicoline Olsen ramte dog overliggeren, og lidt senere stod der pludselig kun 24-22. Værterne kom også helt tæt på ved 25-24.

– Det var en vigtig sejr i en svær kamp mod et klogt spillende Ringkøbing-hold. Vi spillede rigtigt godt i perioder af kampen, men Ringkøbing straffede prompte vores fejl. De kom tæt på til sidst, men efter en timeout var vi skarpe, og jeg kunne som træner stå og se spillerne afgøre tingene. De fortjener virkelig ros for den måde, som de håndterede det pres på. De stolede på hinanden og de aftaler, som er indgået, forklarer Peter Nielsen.

Broløs blev noteret for en redningsprocent på 32. Sarah Paulsen lyste op med 13 mål, mens Line Uno bidrog med seks fuldtræffere. Rikke Hoffbeck scorede på tre ud af tre og stod blandt andet for det vigtige mål til 26-24.

Næste opgave er udekampen onsdag 14. februar hos Nykøbing Falster Håndbold, mens næste hjemmekamp er tirsdag den 20. februar med kampstart kl. 19.00 imod Horsens HE.

Ringkøbing – SønderjyskE 25-29 (13-13)
Mål: Sarah Paulsen 13, Line Uno 6, Rikke Hoffbeck 3, Olivia Simonsen 2, Ricka Falk Gindrup 2, Nicoline Olsen 2, Pernille Johannsen 1
Udvisninger: Ringkøbing 3, SønderjyskE 2
Tilskuere: 529

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke