SønderjyskE på fjerdepladsen: Storsejr i Horsens

SønderjyskE hægtede sig på den sjove ende af tabellen med to point søndag eftermiddag. Hos Horsens Håndbold Elite blev det til en storsejr på hele 31-20.

Det er tæt i Kvindeligaen, når man kigger på tabellen. Afstanden fra fjerdepladsen, som SønderjyskE nu indtager, til 13.-pladsen er blot tre point. På måltavlen i Forum Horsens var det dog alt andet end tæt. Værterne fulgte med i første halvleg, som endte med 16-14 til SønderjyskE. Sarah Paulsen gik forrest hos SønderjyskE med seks mål de første seks skud. Hun brændte to straffekast, men endte alligevel med 10 mål på 12 skud. Faktisk endte SønderjyskE med at misbruge fire straffekast, men det gjorde ikke så meget. En stærk defensiv gjorde livet surt for det gulblusede hjemmehold.

– Det var en god og gedigen præstation, hvor alle var sultne og bidrog til en dejlig sejr. De fik lov til at score nogle lette mål fra højre fløj i slutningen af første halvleg, men det hul fik vi lukket efter pausen, og samtidig formåede vi at spille i et endnu højere tempo, som gjorde, at Horsens blev stresset til at lave fejl. De lavede over 20 tekniske fejl i løbet af kampen. I angrebsspillet fortsatte vi vores udvikling med at lægge lag på. Vi er gode til hele tiden at finde nye løsninger foran modstanderens mål, forklarer cheftræner Peter Nielsen.

Otte minutter efter pausen kom Horsens godt nok på 16-18, men tættere på kom de ikke. Kort efter stod der 16-22 på tavlen efter fire mål på stribe til gæsterne, og resten af kampen trak SønderjyskE fortsat fra. Det udløste stor jubel i SønderjyskE-lejren og hos de medrejsende supportere. Over 120 sønderjyder var på plads. Oveni sejren kunne man glæde sig over et comeback til Louise Ellebæk, der fik lidt spilletid i forsvaret efter en længere skadespause.

SønderjyskE kan høste flere point på lørdag den 28. oktober, hvor Aarhus United kommer på besøg med kampstart kl. 16.00 i Arena Aabenraa.

Horsens – SønderjyskE 20-31 (16-18)
Mål: Sarah Paulsen 10 (3), Nicoline Olsen 4, Line Uno 4, Ricka Falk Gindrup 3, Sara Ibranovic 2, Lea Hansen 2, Ida Lagerbon 2 (1), Rikke Hoffbeck 1, Pernille Johannsen 1, Louise Ellebæk 1, Camille Mandret 1.
Udvisninger: Horsens 3, SønderjyskE 2