SønderjyskE kom et skridt tættere på top tre

SønderjyskE tog i lørdags turen til Gudme for at spille en af de sidste tuneringskampe. Pigerne hev to vigtige point med hjem, og slutresultatet blev 21-33.

Det blev til en vigtig og stor sejr til SønderjyskE, da de i lørdags tog turen til Gudme. De to point til SønderjyskE betyder, de nu er et skridt tættere på at ende i 1. divisionens top tre.

SønderjyskE var klar fra start, og kom hurtigt foran 0-3 efter et mål fra Pernille Johannsen.

Gudme kom da lidt efter det, men SønderjyskE formåede stadig at holde dem på en god afstand, og efter 15 minutters spil scorede Sofie Schelde til 4-8.

SønderjyskE holdt den stabile føring gennem første halvleg, og efter et sidste mål fra Sofie Schelde i første halvleg gik SønderjyskE til pause med stillingen 11-15.

Fra anden halvlegsstart var SønderjyskE skarpe og fik hurtigt skabt et endnu større hul ned til Gudme. Efter tre mål på stribe fra keeper Johanne Graugaard, blev stillingen 16-22.

En målpause på fem minutter for Gudme, førte til fire mål for SønderjyskE, og efter 48 minutters spil scorede Stella Muir til stillingen 17-27.

SønderjyskE holdt det stabile spil, og sejren kom aldrig i fare. SønderjyskE’s sidste mål blev sat ind af Ricka Gindrup og slutresultatet blev 21-33.

Kampens topscorer blev Sofie Schelde med otte mål, efterfulgt af keeper Johanne Graugaard med seks mål.

Fakta

Kampen i tal

Gudme HK – SønderjyskE 21-33 (11-15)

Mål, SønderjyskE: Sofie Schelde 8, Johanne Graugaard 6, Pernille Johannsen 4, Frida Nygaard 3, Cecilie Bjerre 2, Celina Hansen 2, Lene Østergaard 2, Ricka Gindrup 2, Stella Muir 2, Camilla Aastrup 1, Alberte Stenderup 1.

Lørdag D. 6. April 14:00