SønderjyskE klar til oprykningskampe

Efter en spændende og tæt topkamp i lørdags, gik de to point til SønderjyskE, da Bjerringbro FH mødte op i arenaen til grundspillets sidste kamp. Resultatet blev 34-33.

SønderjyskE kæmpede i lørdags til det sidste, og fik hevet de to point hjem, der gjorde de nu er endt i top tre i grundspillet, og SønderjyskE er dermed klar til oprykningskampene.

SønderjyskE startede kampen skarpt ud, efter nogle store redninger fra Alberte Stenderup og nogle hurtige mål i angrebet kom SønderjyskE foran 4-1 efter fire minutters spil.

Pigerne fortsatte det koncentrerede spil, og efter 10 minutter af kampen, satte Lene Østergaard et mål ind til stillingen 10-4.

De to hold begyndte da at skiftes til at score målene, dog holdt SønderjyskE stadig den gode afstand til Bjerringbro, og efter 23 minutters spil, scorede Sofie Schelde til stillingen 17-12.

Afstanden til Bjerringbro blev holdt gennem resten af første halvleg, og det sidste mål inden pausen blev sat ind af Jackie Moreno til stillingen 20-16.

Bjerringbro nærmede sig de lyseblå piger fra anden halvlegs start med nogle hurtige mål, og efter 39 minutter af kampen scorede Lene Østergaard til stillingen 25-22.

Dog blev afstanden til Bjerringbro ikke holdt, da SønderjyskE havde en målpause på seks minutter. Da der var spillet 49 minutter af kampen scorede Sofie Schelde til stillingen 28-29, og pigerne var dermed bagud for første gang i kampen.

Kampen spidsede til jo mere den nærmede sig de 60 minutter, og med fem minutter tilbage af kampen scorede Pernille Johannsen til 32-31.

Med to minutter tilbage af kampen var stillingen helt lige, og da der mangler 40 sekunder sætter Sofie Schelde bolden i mål til stillingen 34-33. Bjerringbro formåede ikke at sætte bolden i mål i deres sidste angreb, og dermed var sejren og top tre placeringen i hus.

Kampens topscorer blev Lene Østergaard med 10 mål.

Fakta

Kampen i tal

SønderjyskE – Bjerringbro FH 34-33 (20-16)

Mål, SønderjyskE: Lene Østergaard 10, Sofie Schelde 7, Jackie Moreno 7, Pernille Johannsen 4, Celina Hansen 2, Ricka Gindrup 2, Camilla Aastrup 1, Alberte Stenderup 1.

Fredag D. 26. April 19:00