SønderjyskE indtager førstepladsen

SønderjyskE hev to vigtige point hjem i topkampen mod Hadsten Håndbold, og indtager dermed første pladsen i 1. divisionen. Kampen endte 30-26.

Årets første kamp for SønderjyskE blev en kæmpe succes, da SønderjyskE hev sin fjerde sejr hjem i træk. Topkampen mod Hadsten blev til SønderjyskE’s fordel og de fik hevet to vigtige point hjem.

Kampen startede jævnt ud og holdene scorede mål på skift. Efter syv minutters spil scorede Jackie Moreno til stillingen 4-4.

SønderjyskE begyndte at tage mere fra, og efter ni minutters spil tog Hadsten en målpause på otte minutter, hvilket bragte SønderjyskE foran med stillingen 9-6 efter et mål fra Eline Osland.

Hadsten kom dog tilbage på sporet og holdt sig dermed inde i kampen. SønderjyskE’s sidste mål i første halvleg blev sat ind af Cecilie Bjerre og pigerne gik til pause med stillingen 13-12.

SønderjyskE startede anden halvleg godt ud og efter 36 minutters spil scorede Jackie Moreno til stillingen 18-15.

SønderjyskE spillede stabilt gennem anden halvleg og holdt en god afstand til Hadsten Håndbold, med ni minutter tilbage af kampen scorede Ricka Gindrup til stillingen 27-22.

Pigerne gik sejrssikkert ind i de sidste minutter af kampen og SønderjyskE’s sidste mål blev sat ind af Eline Osland, og slutresultatet blev 30-26. Dermed blev det en sejr til SønderjyskE i den vigtige topkamp.

Kampens topscorer blev Eline Osland med 12 mål.

Fakta

Kampen i tal

SønderjyskE – Hadsten Håndbold 30-26 (13-12)

Mål, SønderjyskE: Eline Osland 12, Jackie Moreno 7, Lene Østergaard 3, Pernille Johannsen 3, Cecilie Bjerre 2, Ricka Gindrup 2, Camilla Aastrup 1.

Lørdag D. 6. April 14:00