SønderjyskE hev to vigtige point hjem

SønderjyskE slog et af puljens tophold da de torsdag tog turen til Hadsten. Pigerne hev en stor sejr hjem med slutresultatet 30-23.

Efter en god sejr i sidste uge, fortsatte SønderjyskE det gode spil torsdag og hev endnu en sejr hjem. Kampen endte 30-23.

Pigerne startede skarpt ud i kampen og efter fem minutter satte Pernille Johannsen SønderjyskE’s femte mål ind til stillingen 5-1.

Den gode start var vigtig for SønderjyskE og firemåls føringen varede ved det meste  af første halvleg. Efter 18 minutters spil scorede Lene Østergaard til 11-7.

SønderjyskE tog mere fra og kom foran med seks mål, efter 27 minutters spil efter et mål fra Pernille Johannsen til stillingen 15-9.

Hadsten fik dog sat de sidste tre mål ind i første halvleg og SønderjyskE gik derfor til pause med stillingen 15-12.

SønderjyskE startede målrigt ud i anden halvleg og scorede fem mål på seks minutter til stillingen 20-13.

Pigerne fortsatte det stabile spil og med otte minutter tilbage af kampen satte Eline Osland et mål ind til stillingen 27-19.

SønderjyskE spillede en god kamp og sejren var aldrig i fare, Cecilie Bjerre satte SønderjyskE’s sidste mål ind og slutresultatet blev 30-23.

Kampens topscorer blev Pernille Johannsen med 9 mål.

SønderjyskE spiller næste kamp på hjemmebane mod Gudme HK. Kampen spilles på fredag klokken 20:00.

Fakta

Kampen i tal

Hadsten – SønderjyskE 23-30 (12-15)

Mål, SønderjyskE: Pernille Johannsen 9, Eline Osland 7, Lene Østergaard 3, Jackie Moreno 3, Rebecca Sønderskov 3, Camilla Aastrup 2, Sofie Schelde 2, Cecilie Bjerre 1.

Lørdag D. 6. April 14:00