én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE henter dansk playmaker hjem fra udlandet

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold har skrevet en toårig kontrakt med den 23-årige playmaker Sarah Dalsgaard Paulsen, der kommer til Aabenraa efter fire år i fransk og norsk håndbold.

SønderjyskE Damehåndbold får endnu en spændende tilgang i næste sæson.

Klubben har lavet en toårig aftale med Sarah Dalsgaard Paulsen, der kommer til Aabenraa efter fire år i franske JDA Dijon Handball og norske Molde HK.

Den 23-årige playmaker har fået sin håndboldopdragelse i Viborg, men er tidligt i karrieren draget på udenlandseventyr, og nu vender hun altså tilbage til dansk håndbold.

SønderjyskE’s sportschef og cheftræner, Peter Nielsen, glæder sig over tilgangen.

– Vi har fundet en spiller, der kommer til at løfte os på mange måder. Hun kommer med en stor professionalisme, efter hun har spillet fire år på store adresser i Frankrig og Norge. Hun er en spiller, der kommer til at bidrage med træningsiver, gåpåmod og ansvar.

– Hun er en spiller, der kan løfte os som hold. Hun er en to-vejs-spiller, som er stærk i kontrafasen. Hun har et rigtig fint skud i det etablerede spiller, men har også sans for finter og assist-spillet. Vi får en spiller, som skal binde tingene sammen, men som også selv er målfarlig.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med hende. Hun bliver en del af en playmakertrio sammen med Sofie Schelde-Rasmussen og Rebecca Sønderskov (korsbåndsskadet i øjeblikket, red.), og vi kommer til at stå stærkt på playmakerpositionen, for de kan alle tre noget forskelligt, siger Peter Nielsen.

Sarah Dalsgaard Paulsen ser frem til at skifte til SønderjyskE Damehåndbold.

– SønderjyskE indeholder en masse gode kvaliteter, som jeg søger som håndboldspiller. Både træningsmæssigt og miljøet rundt om klubben er meget professionelt. Dette er en klub, der satser stort, og det glæder jeg mig til at være en del af.

– Efter snart fire år i udlandet glæder jeg mig rigtig meget til at komme hjem til Danmark og kæmpe for, at SønderjyskE skal komme i ligaen, hvor de hører til.

– Tilliden fra trænerteamet og ambitionerne, som klubben har, tiltaler mig rigtig meget. Jeg har også selv ambitioner om at videreudvikle mig som spiller og kæmpe for at få en større spillemæssig rolle. Jeg glæder mig til at møde alle i og rundt klubben, siger Sarah Dalsgaard Paulsen.

FAKTA
Sarah Dalsgaard Paulsen
Position:
 Playmaker
Født: 27. august 1997 (23 år)
Tidligere klubber: Viborg HK, JDA Dijon Handball, Molde HK

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 8. August 14:00
  RFC
  Randers FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Club Friendlies
  Torsdag D. 8. Juli
  CAP
  Casa Pia
  2
  :
  0
  SoenderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke