én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE forlænger med rutineret stregspiller

Annonce

Stregspiller Ricka Falk Gindrup fortsætter hos SønderjyskE Damehåndbold. Den nye aftale løber frem til sommeren 2024.

Med 30 år er Ricka Falk Gindrup den ældste spiller i truppen, men alligevel ser træner og sportschef Peter Nielsen fortsat udviklingsmuligheder.

– Ricka har et godt og smittende humør. Hun har udviklet sig meget og er blevet en god og vigtig spiller for os. Denne sæson har hun taget store skridt fremad, og det er min overbevisning, at hun fortsat kan bygge på.

– Ikke mindst taktisk har hun udviklet sig i defensiven, hvor hun i midterforsvaret tager et stort ansvar sammen med Olivia Simonsen og Josefine Dragenberg. Og offensivt er hun meget koldblodig og danner en god duo på stregen med Josefine, siger Peter Nielsen.

Denne sæson har Ricka Falk Gindrup været en af de mest træfsikre spillere i Kvindeligaen, hvor det blev til 41 mål på 53 skud i grundspillet. Med en scoringsprocent på 77,4 var hun blandt ligaens bedste spillere i den kategori.

– Jeg er glad for at kunne fortsætte i SønderjyskE. Jeg føler, at jeg har fundet mere stabilitet og en ro i mit spil, og så er jeg måske også blevet bedre til at lytte og lære i stedet for at fokusere på min højde og drøjde, udtaler Ricka Falk Gindrup.

Den indfødte københavner føler sig godt hjemme i Aabenraa. På nær et enkelt år i Horsens har hun spillet i SønderjyskE siden 2015.

– Jeg er efterhånden både jyde og københavner og befinder mig rigtigt godt her i Sønderjylland. Her har jeg mit netværk og trygge rammer, og det smitter så også af på træningsbanen, siger hun.

Ricka Falk Gindrup viste sin rutine og koldblodighed, da hun scorede det afgørende mål i søndagens sejr over Ajax København i kvalifikationsspillet, og onsdag havde hun 100 procents udnyttelse på sine skud med to mål i sejren over Ringkøbing. Med de to sejre spiller Gindrup og Co. også i Kvindeligaen næste sæson

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke