én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE åbner 2023 med dejlig sejr

Annonce

Endelig var der håndbold igen i Arena Aabenraa, og SønderjyskE fejrede det nye år med en dejlig sejr i Kvindeligaen. Vel at mærke den tredje sejr i de sidste fire kampe. Ajax København blev besejret 29-27 foran næsten 600 tilskuere.

SønderjyskE-spillerne er for alvor ved at bide sig fast i Kvindeligaen, og aftenens sejr var ganske fortjent og noget mere sikker end cifrene antyder. Ser man bort fra en svær start på kampen, så var SønderjyskE i god kontrol det meste af opgøret. Ved 10-9 kom SønderjyskE første gang foran i kampen, og den føring slap holdet aldrig. Ajax kæmpede dog bravt, men gæsterne kom ikke tættere på en udligning i anden halvleg end ved 23-22.

Ligatopscorer Anna Grundtvig blev holdt nede på fire mål. SønderjyskE-målvogter Stine Broløs gjorde livet surt for Ajax-profilen ved at nuppe begge henders straffekast. SønderjyskE var uden stregspiller Josefine Dragenberg, der i forbindelse med kampen blev kåret til Månedens Spiller af supporterklubben i november/december. Heldigvis tog Ricka Falk Gindrup et stort slæb på stregen og blev sit holds topscorer med syv fuldtræffere sammen med fløjen Pernille Johannsen. Fløj-kollega Mette Degn Lassen scorede seks mål.

Efter dagens sejr er SønderjyskE nu på 11.-pladsen, men både Ringkøbing Håndbold og dagens modstander fra Ajax er blot et enkelt point foran sønderjyderne. Allerede onsdag er der mulighed for at udbygge pointhøsten, når der igen er håndbold i Arena Aabenraa. Den 11. januar kl. 19.00 er der kampstart mod Silkeborg-Voel KFUM, der indtager syvendepladsen.

SønderjyskE – Ajax København 29-27 (16-14)
Mål: Ricka Falk Gindrup 7, Pernille Johannsen 7 (1), Mette Degn Lassen 6, Louise Ellebæk 4, Olivia Simonsen 2, Sarah Paulsen 2, Celina Hansen 1.
Udvisninger: SønderjyskE 4, Ajax 3
Tilskuere: 594

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke