én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Søndagskamp i Arena Aabenraa mod formstærke Horsens

Annonce

SønderjyskE spiller søndag den 26. februar kl. 15.00 igen hjemmekamp i Arena Aabenraa, når Horsens Håndbold Elite er modstanderen.

Mens Horsens er inde i en god periode med flotte sejre over Aarhus United og Nykøbing Falster Håndbold, så kan SønderjyskE-cheftræner Peter Nielsen se tilbage på et par nederlag og nogle præstationer, som hører til blandt sæsonens dårligste. Omvendt har han gode minder fra sidst Horsens var modstander.

– Netop mod Horsens spillede vi sæsonens bedste kamp. Vi havde en vildskab, vilje og råhed, som har manglet på det seneste. Det er vigtigt, at vi finder tilbage til vores base, hvor paratheden til at udføre aktionerne er i højsædet, siger Peter Nielsen.

Sæsonens første indbyrdes opgør blev spillet tilbage i november, hvor SønderjyskE hentede sæsonens første point i Kvindeligaen. Det blev til en flot, lyseblå sejr i Forum Horsens på 29-23 efter ti mål af Louise Ellebæk og ni mål af Sarah Paulsen. Hos Horsens er det normalt svenske Kristin Thorleifssdottir og Maria Holm, som bidrager med flest mål. De to bagspillere er Horsens-topscorere med hver 75 mål. I målet suppleres Emily Stang Sando af den tidligere SønderjyskE-keeper Claudia Rompen.

Kim Borup og Allan Theils er kampens dommere, mens Per Olesen er observatør.

Læs kamp-magasinet online:
https://joom.ag/vL4d

Hent din billet her:
https://shop-damehaandbold.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke