én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sidste akt i grundspillet

Annonce

SønderjyskE spiller den sidste grundspilskamp i Kvindeligaen onsdag den 22. marts på udebane mod Ajax København.

Inden opgøret indtager SønderjyskE en 11. plads, mens københavnerne er på 13. og sidstepladsen. Afstanden er tre point, og det betyder, at Ajax ikke kan indhente SønderjyskE. Det bliver enten en 11. eller 12.-plads, og begge placeringer udløser et enkelt bonuspoint til kvalifikationsspillet, hvor holdene nummer ni til 13 skal spille om at undgå sidstepladsen, der udløser knald eller fald-kampe om en plads i ligaen mod et hold fra 1. Division.

Cheftræner Peter Nielsen har ved flere lejligheder udtrykt, at de sidste kampe i grundspillet skal bruges på at gøre holdet klar til kvalikationsspillet. Derfor skader det aldrig at få en sejr og lidt selvtillid på kontoen, inden det den 16. april går løs i kvalifikationsspillet. Her venter der i alt fire kampe, to hjemme og to ude.

I opgøret i Aabenraa mellem de to hold tilbage den 6. januar vandt SønderjyskE med 29-27 efter 16-14 ved pausen. En kamp, hvor stregspiller Ricka Falk Gindrup og fløjspiller Pernille Johannsen hver lavede syv mål, mens en anden fløj, Mette Degn Lassen, også var i hopla med seks fuldtræffere.

Der er kampstart kl. 19.00 i Bavnehøj Arena i Københavns Sydhavn. Dommerne til opgøret er Morten Lethan Albrechtsen og Claus Adelgaard, mens Mik Trustrup er observatør.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke