Sejr over Vendsyssel

En vigtig sejr

Fredag aften tog vi i mod Vendsyssel. Vi vidste hvad de kom med, og hvilke gode spillere de har. Vi kommer slet ikke fra start af, med det vi havde snakket og trænet op til. Vi får ikke ramt dem hårdt i vores forsvar, så de får lov til at skyde langt inde på os. I angrebet løber vi ind til dem og skal slås med dem, i stedet for at løbe på kant og i huller som vi havde trænet. Derfor slider vi lidt efter at score mål, da Vendsyssel har stærke spillere.

Vi går til pause helt lige, med stillingen 14-14. Der bliver snakket omkring de ting vi skal oppe os på i halvlegen.

Men det er som om det ikke helt lykkedes. Heldigvis træder Eline virkelig ind i kampen og går forerest. Hun trækker alle lidt med op, og viser hendes rigtig høje niveau. Der trækker vi fra Vendsyssel, og vinder kampen 29-25.

Tak for alle der kom og støttede op!

Målscorer: Eline Osland 8, Pernille Johannsen 6, Sarah Paulsen 3, Lene Østergaard 3, Celina Hansen 2, Mette Lassen 2, Ricka Gindrup 2, Katja Johansen 1, Camilla Aastrup 1, Sofie Schelde 1

Næste kamp er på lørdag d. 20 november kl. 15:00 på udebane