Sejr over Lyngby på hjemmebane

2 point ind på kontoen, i en kamp der dog ikke altid var lige køn!

I går tog vi i mod Lyngby. Kampen starter ud med at vi følges ad de første cirka 12 minutter. Der sker dsv et uheld med en af spillerne fra Lyngby, som gør det bliver holdt en længere pause i kampen. Da kampen startet op igen kommer vi foran med et par mål, vi spillet os til gode chancer, dog kan vi ikke få bolden i kassen, som gør vi ikke kommer det mere foran, som vi kunne have været. I kontra delen bliver der løbet, men vi har svært ved at have nok coolness til at kaste den lange bold. Vi går til pause foran 12-9.

Vi kommer tilbage fra halvleg, hvor vi ved der skal ofres lidt mere, når bolden skal i mål. Dog fortsætter det i anden halvleg, hvor vi ikke score på de store chancer vi får spillet os til. Lyngby får lov til at spille meget lange angreb, det gør vi står meget lang tid i forsvar og skal blive ved med at holde ved i forsvaret.

Kampen ender med en sejr på 25-21. Ikke en pæn kamp, selvom vi kommer frem til mange gode chancer, men der bliver bare brændt alt for mange 100%. Det er et punkt vi skal have stor fokus på.