Sejr over Gudme

Ej sejr over Gudme og 2 point ind på kontoen

I går tog vi imod Gudme, det blev en til en sejr på 29-20.

1. halvleg blev spillet godt i begge ender af banen, vi trak hurigt fra dem og kom hurtigt foran med et par stykker, i starten af kampen. Det gjorde vi gik til pause, efter en god start med en føring på 16-7.

2. halvleg blev ikke som i første halvleg, der blev brændt flere store chancer og Gudme scorede på noget vi vidste der ville komme. Dog kom sejren aldrig i fare, vi byttede lidt mål, det gjorde vi vandt kampen 29-20.

Tak til alle der dukkede op, der var med til at lave en kanon stemning!

Målscorer: Eline Osland 4, Mette Lassen 4, Katja Johansen 3, Celina Hansen 3, Pernille Johannsen 3, Camilla Aastrup 3, Alberte Kristensen 2, Rebecca Sønderskov 2, Daniela Gustin 2, Sofie Schelde 1, Ricka Gindrup 1, Tine Geertsen 1