Sejr over DHG

2 fede point på hjemmebane mod DHG

I går spillede vi hjemmekamp mod DHG. Vi vidste der ville komme fart i kampen fra start af. Vi startede super godt ud i forsvaret, og kom til fine chancer i angrebet, dog fik vi ikke det fuldført 100%, derfor kommer vi ikke foran så meget fra start af, som vi kunne have været. Dog fortsætter vi, med det gode spil, som gør vi går til halvleg med en føring på 16-10. Vi ville ind og fortsætte alt det gode vi gjorde, i anden halvleg. Vi holder hele kampen på vores præmisser, som gør vi spiller en fin håndboldkamp, der ender i en god sejr på 29-24.