én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Onsdagskamp: Mulle og Co. gæster Arena Aabenraa

Annonce

SønderjyskE spiller onsdag den 15. februar igen hjemmekamp i Kvindeligaen, når Nykøbing Falster Håndbold kommer på besøg i Arena Aabenraa, hvor der er kampstart kl. 20.15.

SønderjyskE skal forsøge at udbygge en flot stime på fire sejre i de seneste fem hjemmekampe. Det bliver dog ikke let mod NFH, som er et stærkt besat hold med mange gode spillere. Topscorer og landsholdsspiller Elma Halilcevic på fløjen mangler ni mål for at ramme 100 fuldtræffere denne sæson. I målet er Cecilie Greve et vigtigt trumfkort, og så er det selvfølgelige playmaker Kristina “Mulle” Kristiansen, som topper Kvindeligaen målt på assists.

– De har er rigtigt godt hold, og det bliver en god udfordring for os. Vi spillede i udekampen i oktober rigtigt godt mod dem, og det bliver spændende at se om vi kan drille dem endnu mere på hjemmebane og hente de to point, siger cheftræner Peter Nielsen.

NFH vandt tilbage den 12. oktober på hjemmebane med 28-25 efter en kamp, hvor SønderjyskE-fløjene Pernille Johannsen og Katja Johansen sammenlagt lavede 17 mål.

Det kan blive til SønderjyskE’s fordel, at NFH er inde i et tæt kampprogram med europæiske opgør. Sidste weekend var modstanderen ungarsk, og på søndag venter en afgørende kamp i Norge om en plads i EHF European Leagues kvartfinaler.

Henrik Pagh Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen er kampens dommere onsdag aften, mens Claus Ulrik Nielsen er observatør.

Kampsponsor er Sportscentrum Aabenraa

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke