Nederlag til SønderjyskE efter tæt topkamp

Det blev desværre ikke til en sejr for SønderjyskE, da de i lørdags tog imod Ringkøbing Håndbold til topkamp. Kampen endte 26-29.

Efter en god fight blev det desværre ikke til to point for SønderjyskE i lørdags, da Ringkøbing troppede op til topkamp i Arena Aabenraa.

SønderjyskE var klar fra start og startede kampen skarpt ud. Efter 11 minutters spil scorede Lene Østergaard til stillingen 7-3.

Ringkøbing begyndte dog at tage mere fat og kom tættere på SønderjyskE. Pigerne stod da stabilt i forsvaret og fik igen en firemålsføring, da Sofie Schelde efter 26 minutters spil scorede til stillingen 13-9.

Ringkøbing fik da nogle hurtige mål og med et minut igen af første halvleg var SønderjyskE foran med et enkelt mål. Dog fik Pernille Johannsen sat første halvlegs sidste mål ind, og SønderjyskE gik til pause med stillingen 15-13.

Fra anden halvlegs start blev kampen mere og mere tæt. Da der var spillet 40 minutter af kampen scorede Jackie Moreno til stillingen 18-18.

Ringkøbing tog da den smule mere fra og tog føringen, og efter 52 minutters spil scorede Cecilie Bjerre til stillingen 21-23.

Med to minutter tilbage af kampen scorede Jackie Moreno til stillingen 26-27 og SønderjyskE var dermed kun bagud med et enkelt mål. Dette blev desværre SønderjyskE’s sidste mål i kampen og pigerne måtte lade de to point gå til Ringkøbing Håndbold. Slutresultatet blev 26-29.

SønderjyskE’s topscorere blev Lene Østergaard og Jackie Moreno, hver med seks mål.

Fakta

Kampen i tal

SønderjyskE – Ringkøbing Håndbold 26-29 (15-13)

Mål, SønderjyskE: Lene Østergaard 6, Jackie Moreno 6, Sofie Schelde 5, Ricka Gindrup 3, Camilla Aastrup 2, Cecilie Bjerre 2, Pernille Johannsen 2.

(Foto: Finn Poulsen)