én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Langfart og endnu et top 8-hold venter

Annonce

SønderjyskE spiller onsdag aften udekamp i Kvindeligaen. Modstander er Nykøbing Falster Håndbold, der tager imod med kampstart kl. 19.30 i Spar Nord Arena.

Startprogrammet for SønderjyskE’s oprykkere har været en ordentlig mundfuld, og med Nykøbing Falster venter for syvende kamp ud af syv mulige et hold placeret i top otte. Pointhøsten i det svære program er også til at overskue, men cheftræner Peter Nielsen er fortrøstningsfuld. Først gælder det opgøret på Falster, og søndag 23. oktober kl. 19.00 venter nøglekampen hjemme i Arena Aabenraa mod Skanderborg Håndbold, der er et enkelt point foran i tabellen.

– Vi er mega skuffede over, at vi har nul point. Nu venter endnu en kamp mod et top otte-hold, og efter den har vi spillet mod alle holdene fra nummer to til otte. Det er klart, at Skanderborg-kampen er en nøglekamp for os, men i første omgang gælder det om at have fuld fokus på Nykøbing. Vi har et hold med stort potentiale, og jeg er sikker på, at vi snart får knækket koden og fjernet nullet, forklarer Peter Nielsen.

Dommere til kampen er Lars Hansen og Per Olesen, mens Jens Nybo er observatør.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke