én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Gratis entre: Sæsonen slutter onsdag aften

Annonce

SønderjyskE’s håndboldkvinder spiller sæsonens sidste ligakamp, når det i morgen, onsdag den 26. april kl. 18.30 er kampstart mod Skanderborg Håndbold. Kampsponsor Bygma har sørget for gratis entré.

Hent din billet her:
https://sonderjyske.leadfamly.com/bygmabilletter

Endnu en sæson i Kvindeligaen er sikret, men derfor gælder det alligevel om at slutte ordentligt af. Det er udmeldingen fra cheftræner og sportschef Peter Nielsen efter søndagens kedelige nederlag mod Horsens HE. SønderjyskE kan slutte på alt fra en første til fjerdeplads i kvalifikationsspillet, omregnet en 9.-12. plads i Kvindeligaen.

– Vi vil meget gerne slutte godt af, og vi vil meget gerne slå Skanderborg, efter de har vundet de to tidligere opgør denne sæson. Og så har vi noget at bevise og betale tilbage til vores trofaste publikum fra i søndags. Jeg håber, at der kommer mange i hallen. Der er efter kampen meget lang tid til vi spiller i Arena Aabenraa igen, så tag venner og familier med i arenaen, lyder opfordringen fra Peter Nielsen.

Inden kampen er der blomster til Ricka Falk Gindrup for 150 SønderjyskE-kampe, mens der tages afsked med Alberte Stenderup Rasmussen, Katja Johansen, Eline Osland, Sofie Schelde-Rasmussen, Celina Hansen og Mette Degn Lassen. De to sidstnævnte har meddelt, at de indstiller karrieren. I maj venter der en pokalkamp som endeligt punktum, men det er på udebane mod Aarhus-klubben VRI fra 2. division.

Skanderborg kæmper med Ajax København om at undgå sidstepladsen, der udløser nedrykningskampe mod nummer to fra 1. Division. Hos onsdagens gæster skal topscorer Rikke Hoffbeck holdes i kort snor. Hun skifter efter denne sæson retur til SønderjyskE.

Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller er kampens dommere, mens Mogens Hartmann er observatør.

Hent din billet her:
https://sonderjyske.leadfamly.com/bygmabilletter

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke