én landsdel
ét sammenhold

Annonce

En sønderjysk københavner siger farvel

Annonce

Stregspiller Ricka Falk Gindrup stopper karrieren, når det kommende slutspil med SønderjyskE er overstået.

Den nu 31-årige Ricka Falk Gindrup kom tilbage i 2015 til SønderjyskE, og efter en afstikker til Horsens er hun nu i gang med sin ottende sæson i lyseblåt. Det bliver også den sidste.

– Jeg glæder mig helt vildt til det kommende slutspil. Der har jeg mit fokus lige nu, men det bliver vemodigt at tage afsked. SønderjyskE er min hjerteklub, og jeg har fået så mange venskaber og gode oplevelser her. Jeg kommer da også til at stå på tilskuerrækkerne og bakke holdet op fremover, siger Ricka Falk Gindrup.

Da hun kom retur til SønderjyskE i 2020 var klubben at finde i 1. Division.

– Jeg havde tre målsætninger, da jeg kom tilbage til klubben. Det var først oprykningen, og så at vi kunne blive i ligaen. Det sidste var at komme i slutspillet. De tre mål har jeg alle opnået nu, og derfor er det måske også, at jeg føler, at tiden er kommet til at stoppe. Energien til en ny opstart med sommertræning og afsavn har jeg svært ved at grave frem. Jeg har også en masse, som jeg gerne vil prioritere uden for håndboldbanen, siger hun.

I alt 177 klubkampe har Ricka Falk Gindrup spillet for SønderjyskE. Kun to spillere har flere kampe. Cheftræner og sportschef Peter Nielsen hylder den ”lyseblå københavner”, som har lavet 50 mål denne sæson i 25 kampe i Kvindeligaen.

– Ricka har været her i mange år og er efterhånden både sønderjyde og københavner. Hun er tro mod værdierne i SønderjyskE og har som kulturbærer været dygtig til at hjælpe med i integrationen af nye spillere på holdet.

– Jeg er glad for, at det lykkedes at hente hende hjem igen fra Horsens. Og så må man sige, at hun har valgt at stoppe karrieren på toppen, siger Peter Nielsen.

Der venter nu seks kampe i klubbens første slutspil, hvor modstanderne bliver Silkeborg-Voel KFUM, Nykøbing Falster Håndbold og Team Esbjerg, som allerede onsdag den 27. marts er den første modstander hjemme i Sydbank Arena Aabenraa.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke