En sejr på udebane mod Roskilde

En kamp der aldrig kom i fare

I går tog vi en tur til Roskilde, vi vidste det var en svær opgave, da de har gode spillere som vi skulle have godt styr på.

Allerede fra start af, bliver der lagt en hård linje i forsvaret, som gør Roskilde har svært ved at lave mål. I angrebet får vi bragt os selv og hinanden i rigtig gode situationer. Vi fortsætter sådan hele 1. halvleg, der gør vi går til pause med en føring på hele 10 mål, 19-9.Vi kommer tilbage fra pause, hvor vi lidt skifter mål på skift. Kampen ender 34-24. Men på ingen måde var sejren, på fare i denne kamp.

En forløsning for alle, da vi lukkede kampen så tideligt og kunne spille mere frit i slutningen af kampen.

Tusind tak for alle der kom og heppede

Målscore: Sarah Paulsen 6, Sofie Schelde 6, Camilla Aastrup 4, Katja Johansen, Celina Hansen, Mette Lassen 3, Eline Osland 3, Pernille Johannsen 2, Lene Østergaard 2,

Næste kamp er på hjemmebane mod Vendsyssel fredag d 12 kl 19:00