En sejr på 28-22 gav os 2 point med hjem

En rigtig god fight gav 2 point med hjem til det sønderjyske

I går tog vi til Aalborg, vi vidste det ville være en svær kamp, og at vi skulle være 100% klar, hvis vi skulle tage 2 point med hjem. Kampen bliver fløjtet igang, vi får en rigtig fin start og kommer foran 3-0, da vi presser dem til at lave fejl i deres angrebsspil. De dækker op som vi havde forventet de ville gøre, nemlig at gå højt op på os. De ting vi har trænet på i løbet af ugen, fortsætter vi med i kampen og løser det offensive forsvar rigtig godt, hvor Alberte i målet tager rigtig godt fra også. Vi får lukket fint af i vores forsvar, og går til pause med en føring på 5 mål med cifrene 14-9.

Vi kommer tilbage fra halvleg hvor vi er foran. Der skulle vi bare spille helt normalt, men i perioder i kampen kommer vi til at stresse lidt for meget selvom vi er foran, hvor vi bare skulle tage det med ro, da det er Aalborg der skulle hente os. Heldigvis er der masser af fight i hele kampen, der gør vi er foran hele kampen. Der bliver taget en timeout af Peter med 1 minut igen hvor der står 26-22, der ligger fokus på at vi skal vinde med så meget som muligt. Der har alle is i maven og vi går der fra med en sejr på 28-22. Efter en mega fed kamp.

Tak til alle jer der kom og bakkede os 100% op, det sætter vi stor pris på og det betyder rigtigt meget!

Målscorer: Sarah Paulsen 7, Pernille Johannsen 3, Eline Osland 3, Daniela Gustin 2, Camilla Aastrup 2, Sofie Schelde 2, Katja Johansen 2, Ricka Gindrup 2, Mette Lassen 2, Celina Hansen 2, Lene Østergaard 1

Næste kamp er på hjemmebane mod Hadsten lørdag d. 30. oktober 16:00