En sejr over Lyngby

I går var i i Lyngby, det blev til 2 point med en sejr på 21-27

Vi vidste inden kampen hvad vi gik ind til i denne kamp. Dsv. løser vi ikke den opgave, som vi havde snakket om og håbet på. Lyngby fik lov til at score mål, på de ting vi vidste de ville komme med. Vi startede i 7 mod 6, dog fik heller ikke det til at fungere i angrebet. Vi går derfor til halvleg 14-14. I halvlegen kigger vi os selv og hinanden i øjnene, hvor vi bliver enige om der skal gives meget mere, og hvilke ting der skal rettes til.

Det gør Lyngby først scorer deres første mål i 2. halvleg efter 11 minutter, og vi får scoret flere mål så vi trækker lidt fra dem. Målscoren sagde 15-21 efter 11 minutter. Gennem det sidste af kampen bliver der lidt mere eller mindre byttet mål

Kampen slutter og vi vinder 21-27 og tager de 2 point med hjem efter en kamp der ikke var køn at kigge på.

Tak for alle der kom og støttede op!

Næste kamp er på hjemmebane lørdag d. 29 januar kl 15:00, hvor vi tager imod DHG.

Lørdag D. 24. Februar 14:00