En rigtig god testkamp: SønderjyskE besejrede Bundesligaklub

Med en sikker sejr på 36-27 vandt SønderjyskE’s håndboldkvinder lørdag eftermiddag sæsonens anden testkamp. Modstanderen hjemme i Arena Aabenraa var Buxtehuder SV.

De tyske gæster, der sidste sæson blev nummer syv i Bundesligaen, fulgte med til 6-6, men så fik SønderjyskE koblet et solidt godt greb om kampen. Via 13-8 blev det 21-12 ved pausen, og føringen på ni mål bibeholdt i anden halvleg. Bagspiller Olivia Simonsen markerede sig stærkt med mange flotte mål. I forhold til kampen mod Odense Håndbold i torsdags lykkedes SønderjyskE-spillerne med flere ting, og fysisk sad hjemmeholdet godt på de tyske modstandere. Samtidig blev der i store dele af kampen spillet klogt. Det lover godt for den kommende sæson.

– Vi spiller virkelig godt i de sidste 20 minutter af første halvleg. Vi havde efter Odense-kampen set lidt video på træningslejren, og vi spillede klart bedre i forsvaret. Anden halvleg blev lidt rodet, da tyskerne gik frem og dækkede meget offensivt op, men alt i alt en rigtig god testkamp for os, fortæller assistenttræner Mikael Jensen.

Næste styrkeprøve er fredag den 4. august, hvor de danske mestre fra Team Esbjerg tager imod kl. 12.30 i en testkamp i Blue Water Dokken.