én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Defensiven fejlede i Viborg

Annonce

SønderjyskE kom ned på jorden igen i Kvindeligaen. Efter den flotte sejr tidligere på ugen over Ikast Håndbold, så måtte sønderjyderne tage tomhændet hjem fra udekampen hos Viborg HK. Værterne vandt lørdagens opgør med sikre 41-29.

Mange lyseblå supportere havde taget turen til domkirkebyen, men den helt store oplevelse blev det aldrig. Dertil var første halvleg alt for dårlig. Via 12-6 efter et kvarter blev det 23-13 ved pausen til de grønblusede. I anden halvleg fik SønderjyskE sat proppen i, og afstanden på de omkring ti mål var længe intakt, inden det til sidst var -12 på måltavlen.

Efter kampen talte Viborg-træner Jakob Vestergaard om sæsonens bedste præstation til den lokale avis.

– I første halvleg leverede vi noget af det bedste spil, vi har leveret i hele sæsonen. SønderjyskE har leveret rigtig flot længe og spillet på højt niveau, hvilket vi har noteret os, og SønderjyskE har et hold, der er bedre end at tabe med 12 til os, udtaler Vestergaard til Viborg Folkeblad.

SønderjyskE-kollega Peter Nielsen ærgrede sig over defensiven aldrig fandt sig til rette mod et veloplagt Viborg-hold.

– Vi rammer slet ikke det taktiske element defensivt, hvilket vi ellers været stærke til de andre kampe. Med 41 mål imod siger det lidt sig selv. Vi stresser alt for meget og holder ikke aftalerne. Både seks mod seks og returløbet halter vi med hele kampen, siger SønderjyskE-cheftræner Peter Nielsen.

Lea Hansen blev SønderjyskE’s topscorer med fem mål, mens Celina Hansen lavede fire mål og samtidig lyste op med otte assists oveni.

Heldigvis er der allerede på fredag den 3. februar mulighed for at komme tilbage på vindersporet igen, når der er kamp og masser af aktiviteter i Arena Aabenraa. Forud for det spændende opgør mod Aarhus United afvikles Tour de Aabenraa, og der er indendørs hoppeland for ungerne fra kl. 15.30, spinningshow med sponsorer, der kører penge ind til klubben, trøjeauktioner og ikke mindst en hyggelig efterfest umiddelbart efter kampen, som starter kl. 19.00.

Viborg HK – SønderjyskE 41-29 (23-13)
Mål: Lea Hansen 5, Celina Hansen 4, Josefine Dragenberg 3, Sarah Paulsen 3, Katja Johansen 3, Pernille Johannsen 3 (1), Eline Osland 3 (3), Louise Ellebæk 2, Mette Lassen 2, Olivia Simonsen 1
Udvisninger: VHK 3, SønderjyskE 3
Tilskuere: 670

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke