én landsdel
ét sammenhold

Annonce

29-28: SønderjyskE booker billet til endnu en sæson i Kvindeligaen

Annonce

SønderjyskE vandt endnu et drama i Kvalifikationsspillet til Kvindeligaen, og med 29-28 hos Ringkøbing Håndbold bookede de lyseblå håndboldkvinder billet til endnu en sæson i Kvindeligaen.

Efter søndagens dramatiske udesejr mod Ajax København var der igen to point med hjem i bussen, og igen var der drama for alle penge. Værterne var et brøkdel af et sekund fra at udligne samtidig med slutfløjtet, men tiden var akkurat gået, da bolden gik i mål. Samtidig spillede Horsens og Skanderborg uafgjort, og med fem point i tabellen kan SønderjyskE ikke længere få sorteper på sidstepladsen.

– Det blev akkurat så grimt og hektisk, som jeg forventede. Det var en rodet kamp, men vi var igen skarpe, da tingene skulle afgøres. Vores ledende spiller tager ansvar, da det spidser til, og så leverer vores målvogtere også en god præstation gennem hele kampen, siger cheftræner og sportschef Peter Nielsen.

De to point og en ny sæson i Kvindeligaen blev fejret med en sejrsøl.

– Jeg er meget glad lige nu. Nu går vi efter at vinde de to sidste kampe og vinde kvalifikationsspillet og samtidig bygge videre frem mod næste sæson, forklarer han.

Førstepladsen i kvalifikationsspillet udløser også en bonus-check til klubben. Søndag kl. 14.00 gælder det kampen i Arena Aabenraa mod Horsens. En sejr her vil være et stort skridt mod førstepladsen eller nærmere betegnet niendepladsen i Kvindeligaen.

Ringkøbing – SønderjyskE 28-29 (14-15)
Mål: Louise Ellebæk 7, Sarah Paulsen 6, Katja Johansen 4, Josefine Dragenberg 4, Ricka Falk Gindrup 2, Olivia Simonsen 2, Pernille Johannsen 2 (1), Mette Lassen 1, Sofie Schelde-Rasmussen 1
Udvisninger: Ringkøbing 1, SønderjyskE 4
Tilskuere: 308

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke