2 point på hjemmebane

Efter en svingende kamp vinder vi 26-22 mor Hadsten på hjemmebane.

Lørdag tog vi i mod Hadsten på hjemmebane. Vi vidste hvilken opgave der var foran os. Dog starter kampen ikke ud, som vi gerne selv havde håbet på. I første halvleg var der ikke den tænding som der burde være. Der blev spillet en del individuelt i angrebet og ikke som et hold som vi ved vi kan være rigtig gode til. I forsvaret laver de mål på ting vi godt ved de kommer med, som gerne skulle pilles mere væk end hvad vi gør. Det gør vi går til pause 9-9.

Vi får snakket om de ting der skal strammes meget mere op i begge ender i halvlegen. Der kommer et andet flow i angrebsspillet som gør vi kommer op og tager føringen i kampen, den holder vi i løbet af hele anden halvleg der gør vi vinder kampen 26-22. Vi skal tilbage i træningslokalet og arbejde videre med det vi går og halter lidt på.

Målscorer: Sofie Schelde 5, Eline Osland 5, Katja Johansen 4, Celina Hansen 3, Mette Lassen 3, Lene Østergaard 2, Pernille Johannsen 2, Daniela Gustin 1, Camilla Aastrup 1,

Tak til alle jer der kom for at støtte op!

Næste kamp er på lørdag d. 6 nov. på udebane mod Roskilde. Kampen starter kl. 15:00

Lørdag D. 6. April 14:00