2 point mod Roskilde

En sejr mere i hus

I går tog vi i mod Roskilde på hjemmebane.

De første 6 minutter af kampen følges vi ad. Vi får trukket lidt fra med et par mål, men laver små fejl hist og her der gør vi ikke kommer foran med flere mål. Vi går til pause med en føring på 16-11.

I halvlegen bliver der snakket om hvad der lige skal rettes til.

I 2. Halvleg ville vi gerne lukke kampen så hurtigt som muligt, men det sker dsv ikke. Der bliver for det meste bare byttet mål.

Men i stedet for at lukke kampen helt kommer de i de sidste 10 minutter lidt tætter på os og vi er kun foran med 3 mål da der er omkring 7 minutter tilbage. Der trækker vi os selv op og trækker fra dem og går fra kampen med en sejr.

Kampen ender med en sejr på 30-22.

Vi glæder os til at se jer i hallen næste gang.

Målscore: Sofie Schelde 8, Eline Osland 6, Sarah Paulsen 6, Pernille Johannsen 3, Ricka Gindrup 2, Katja Johansen 2, Rebecca Sønderskov 1, Camilla Aastrup 1, Alberte Stenderup 1

Næste kamp er ude mod Lyngby på søndag kl. 13:00

Lørdag D. 6. April 14:00