én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Video: ELITEHOLDET BESØGTE FIGHTER WING SKRYDSTRUP

Annonce

Tirsdag morgen stillede godt 70 medlemmer i SUSAM/SønderjyskE-netværket ELITEHOLDET til virksomhedsbesøg på én af landsdelens store arbejdspladser, Fighter Wing Skrydstrup.

Stabschef, oberstløjtnant, Martin Neubert bød velkommen, og fortalte levende om den på mange måder meget anderledes arbejdsplads. Ikke desto mindre har Fighter Wing Skrydstrup nøjagtig de samme overvejelser og udfordringer, når det f.eks. handler om ledelse, generationsskifte og rekruttering af medarbejdere.

Lige nu og i de kommende år forventer man, at der skal ansættes 150 medarbejdere om året.

Den meget omtalte indfasning af F35 kampflyene samt udfasning af F16 jagerne er en stor og omfattende opgave, idet begge flytyper skal holdes ”operationelle” samtidigt. Meget aktuelt blev der under briefingen sendt kampfly på vingerne ”til afvisning i luftrummet over Danmark, et sted over Østersøen”.

ELITEHOLDET var under hele opholdet og rundvisningen i kyndige Seniorsergent Brian Junker, som fortalte anekdoter og vandre/røverhistorier fra 2. Verdenskrig samt ikke mindst om de mange, nye ting der sker hos Fighter Wing Skrydstrup nu og i en meget spændende fremtid.

Det blev også til besøg i ”bombeafdelingen”, hvor ELITEHOLDET fik et indblik i de forskellige ting ”man kan gøre brug af fra værktøjskassen”. Man ved præcist og faktuelt hvor alle bomber har ramt i alle internationale operationer 80´erne og 90´erne.

Besøget gav et markant og stærkt indtryk af, hvor professionelt, kompetent og dygtigt, alting gøres af ledelse og medarbejderne på Fighter Wing Skrydstrup. Lige så markant var også den helt åbenlyse glæde og stolthed over arbejdspladsen, der strålede fra alle vi mødte.

Virksomhedsbesøget blev toppet af et besøg for enden af start- og landingsbanerne med ”Take Off”, hvor både F16 jagerne og de nye F35 kampfly fløj hen over ELITEHOLDET.

En stor og varm tak for et virkelig interessant og spændende besøg hos Fighter Wing Skrydstrup.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke