én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tirsdag skal der hentes point i Rungsted

Annonce

Det gik desværre ikke helt efter planen søndag eftermiddag i Rødovre, hvor chancerne var der, men skarpheden manglede – det skal der rettes op på tirsdag aften i Rungsted.

SønderjyskE spillerne har fortsat deres egen Final4 skæbne i egne hænder og med en sejr tirsdag aften i Rungsted, ser det endda ganske fornuftigt ud – der skal dog gerne point på kontoen i morgen aften.

– Vi har fortsat 15 point at spille om, men det vil være rigtigt dejligt med en sejr i morgen aften.

Vi spiller en rigtig god første periode i Rødovre og burde have ført med flere mål, men Rødovre er Rødovre og gør det bare sindsygt godt på hjemmebane. Vi har dog alle chancer for selv at afgøre det, men misbrugte alt for mange chancer. Det skal vi lave om på tirsdag aften, hvor vi også endnu engang skal have fokus på at undgå unødvendige udvisninger, for de har været dyre at tage i år og ikke mindst når man spiller imod et Rødovre hold som har et af ligaens bedste powerplay.

Her vil et par af vores fokuspunkter bl.a. være at sætte 60 minutters sammen og så være mere kyniske når vi får chancen foran Rungsteds mål fortæller cheftræner Anders Førster.

Kampen spilles kl. 19.00 og kan følges på Metalligaen.tv – husk at vi spiller hjemme igen på fredag, hvor Odense bulldogs kommer på besøg.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke