én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sidste CHL kamp i denne omgang bliver imod de regerende tyske mestre

Annonce

Der venter SønderjyskE spillerne en ny stor opgave, når de regerende tyske mestre fra Eisbären Berlin onsdag aften byder ind til hvad der er SønderjyskEs sidste Champions Hockey League kamp i denne omgang.

SønderjyskE kommer med et par flotte sejre i rygsækken fra weekendens kampe imod Frederikshavn og Rødovre, men det er naturligvis en helt anden slags opgave der venter onsdag aften, når modstanderen hedder Berlin og kravet for dem er en sejr for at være sikre på at avancere til playoff kampene.

En ting er dog sikker og det er at der venter SønderjyskE spillerne en super opbakningen i det der ligner at blive et inferno af larm, når pucken kastes kl. 19.30 i Wellblechpalast Eissporthalle – Eisbärens pressechef Leo Imme oplyser nemlig at der er solgt omkring 200 billetter til udebaneafsnittet og at der normalt er en fantastisk stemning i den “gamle” arena.

– Jeg er godt klar over at der vil blive tryk på i morgen aften for det er en “must win” kamp for de tyske mestre. De er ganske vist over stregen, men de skal for at være sikker på at gå videre have tre point, men det er nu ikke der vores fokus ligger – vi skal “bare” koncentrere os om vores eget spil.
Vi har forberedt os bedst muligt og vi håber naturligvis at de et eller andet sted ikke rammer deres bedste niveau samtidigt med at det hold vi stiller med kan skabe en overraskelse – vi skal forsøge at holde dem fra at få et hurtigt mål og det gør vi ved at arbejde hårdt for hinanden og at holde spillet så simpelt som muligt og så må vi ellers tage kampen derfra . Jeg er dog lige nødt til at tilføje at jeg også bare er glad og stolt over at der er så mange der tog med til Straubing, Salzburg og nu også Berlin – jeg kan bare sige tusinde tak på både holdets samt Anders og mine vegne siger Casper Stockfisch.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke