én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vigtige Final4 point på spil søndag eftermiddag i Sydjysk Sparekasse Arena

Annonce

Fredag aften blev det til to point på en svær udebane i Odense og søndag eftermiddag er der igen vigtige Final4 point på spil, når Herlev Eagles kommer på besøg.

Tre point vil betyde et stort skridt i den rigtige retning for at sikre os en plads ved kommende Final4 som spilles til Januar.

Det er sæsonens anden kamp i mod Herlev Eagles, som er kommet rigtigt godt fra start og i øjeblikket ligger på en tredjeplads i tabellen.

– Det bliver en svær kamp. Herlev har spillet rigtigt godt ishockey lige siden starten af sæsonen, så det er virkeligt vigtigt at vi er klar fra start og spiller 60 minutters koncentreret ishockey.
Der findes ingen lette kampe i ligaen, så vi skal glemme tredje periode fra kampen i Odense og så tage spillet fra de to første perioder fra den kamp med ind til opgøret i morgen eftermiddag fortæller Joseph Jonsson.

Den svenske forward har tidligere spillet fire sæsoner hos netop Herlev Eagles og det er naturligvis en speciel ting at møde tidligere holdkammerater,

– Ja det er da lidt specielt, men nu er det anden gang vi mødes, så det føles nok lidt mere “naturligt” den her gang.
Jeg føler vi burde have vundet kampen i Herlev, så vi er naturligvis sultne efter revanche fra den kamp og naturligvis også efter den tredje periode vi havde i Odense, men er vi klar fra start og holder vi os til vores gameplan, så slår vi tilbage i morgen lyder det fra en topmotiveret Joseph Jonsson.

Kampen spilles kl. 15.00 og dørene åbner en time før.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke