én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Svær udebanekamp i vente fredag aften

Annonce

Fredag aften går turen til Fyn, hvor topholdet Odense Bulldogs venter – fynboerne er kommet stærkt fra land og kunne efter en sejr ude over Aalborg Pirates indtage førstepladsen i stillingen.

SønderjyskE har ikke været i kamp siden i fredags, hvor det efter et intens opgør blev til en flot 4-2 sejr over Aalborg Pirates – Det har betydet at spillerne efter en hård sæsonstart har kunne nyde et par fridage inden forberedelserne til fredagens kamp startede op og det var bl.a. Gustav Nielsen glad for.

– Ja det har været rart at holde et par dage fri sammen med min lille familie – vi har spillet en del kampe både i pre-season, CHL og Metal ligaen, men vi er i god form, så det går nok.
Jeg synes kampen i fredags var imellem to rigtigt gode hold som begge ville frem over isen og spille ishockey – nu gælder det Odense som er kommet rigtigt fint igang i den her sæson. Det er fredag og der vil være knald på både på og udenfor isen.
De vil helt sikkert komme med alt de har fra start for at tage os på sengen, men vi skal være klar fra den første puck smides og så skal vi igen spille 60 minutters koncentreret ishockey – vi skal holde os til vores egen gameplan og så skal vi spille simpelt uden stor risiko – kan vi det, så tror jeg også på at vi kan lave et godt resultat lyder det fra Gustav Nielsen.

Kampen fredag aften spilles kl. 19.00 og kan følges på metalligaen.tv, hvis man ikke vælger at tage turen til odense.

Husk at vi spiller hjemme igen allerede på søndag, hvor Herlev Eagles kommer på besøg.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke