én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fredag aften skal flot sæsonstart udbygges i Sydbank Arena Aabenraa

Annonce

SønderjyskE er kommet fint fra start i Kvindeligaen med fire point efter tre kampe, men de lyseblå er sulten efter mere. Fredag kl. 20.00 tager SønderjyskE hjemme i Sydbank Arena Aabenraa imod København Håndbold, og her skal den gode sæsonstart udbygges.

– En god sæsonstart kan blive nærmest fantastisk, hvis missionen med at besejre København lykkes fredag aften. Det er selvfølgelig planen, men kræver også en helstøbt indsats. Vi skal fortsætte i samme spor, som i de første kampe, hvor vi har været gode i forsvaret. Og det skal vi være fra kampens start. Og så håber jeg selvfølgelig, at vores publikum kan hjælpe os, da det formentlig bliver en meget tæt kamp med de små marginaler, siger sportschef og cheftræner Peter Nielsen.

Han har i arbejdet inden kampen helt sikkert haft fokus på København-topscorer Tabea Schmid. I samarbejdet med playmaker Emma Navne har hun været stærkt spillende med 18 mål. Navne står noteret for 23 assists, flest af alle spillere i Kvindeligaen. Rutinerede Stine Jørgensen er også et vigtigt trumfkort hos gæsterne. Sidste sæson var det også tæt i kampene imod København med to udesejre til holdene. SønderjyskE vandt med ét mål i København, mens gæsterne sejrede med to mål i Aabenraa.

Kampens dommere er Kim Borup og Nicklas Mark Pedersen, mens Mogens Hartmann er observatør. Kommer du ikke til kampen, så snyd dig ikke for at se opgøret på TV 2 Play.

Hent din billet her:
https://shop-kvindehaandbold.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke