én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

HJERTELIGT TILLYKKE MED JERES 80ÅRS JUBILÆUM!

Annonce

Kære alle hos Davidsen Tømmerhandel,

Vi vil fra Sønderjysk Elitesport gerne takke alle hos Davidsen Tømmerhandel for et fantastisk og helt unikt samarbejde gennem 20 år. Et samarbejde, som er blevet stadig stærkere gennem årene.

Vi har den dybeste respekt for det, der er blevet skabt med familievirksomheden og koncernen, Davidsen Tømmerhandel. Resultaterne er blevet skabt med udgangspunkt i værdier som ægte ydmyghed, hårdt arbejde og respekt for både medarbejdere og kunder. Værdier, som vi i Sønderjysk Elitesport er inspireret af.

Det var visionære folk hos bl.a. Davidsen Tømmerhandel, som gik i forrest, da Sønderjysk Elitesport blev etableret tilbage i 2004.
Davidsen Tømmerhandels loyale opbakning har gennem årene haft helt afgørende betydning for udviklingen af landsdelsprojektet SønderjyskE.
I har været der, når vi har fejret mesterskaber og medaljer i ishockey samt sejre og succeser i Danmark og Europa på fodbold – og håndboldbanerne.

Og især har Davidsen Tømmerhandel altid været der, når modgangen og udfordringerne har været store og skyerne på himlen grå! Her har I også altid stillet op i forreste geled, visende vejen for andre. I har, om nogen, også bidraget til at udstikke kursen for landsdelsprojektet.

Vi er meget stolte af samarbejdet med Davidsen Tømmerhandel. Vi er taknemmelige over den åbne og altid imødekommende tilgang, som vi altid møder og oplever på alle niveauer hos jer og jeres fantastiske medarbejdere.

Endnu et stort og varmt tillykke – og tak for jer!

Ledelse & medarbejdere
Sønderjysk Elitesport A/S

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke