én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

35 års jubilæum som selvstændig og sponsor

Annonce

Henning Pedersen, indehaver af Hennings Hvidevareservice og Punkt1 Haderslev-Kolding, kan fejre 35 års jubilæum. Og det både som virksomhedsejer og sponsor. Nu har han forlænget sin Toppartner-aftale i SønderjyskE Ishockey.

Inden SønderjyskE blev etableret i 2004 var Henning Pedersen allerede en trofast sponsor i Vojens Ishockey Klub, og den ishockeyglade hvidevare-ekspert har været med hele vejen i landsdelsprojektet.

– Vi er stærke i Sønderjylland, og med fælles opbakning kan vi nå langt. Det viser mesterskabet og pokaltitlen sidste år. Jeg kan kun opfordre til, at vi bliver mange flere i kredsen af sponsorer. Der er brug for lokal opbakning, så vi kan blive endnu stærkere, siger Henning Pedersen.

Selvom der er masser af travlhed i butikkerne i Haderslev og Kolding, hvor jubilæumsfesten fejres med masser af gode tilbud, så er Henning Pedersen fast inventar til SønderjyskE’s kampe, og han deltager også aktivt i netværket og arrangementerne. Key account manager Kenn Rasmussen er glad for, at den trofaste sponsor har indgået en ny aftale.

– Henning er en trofast sponsor, som virkelig brænder for SønderjyskE. Vi er meget glade for at have ham med på holdet, siger Kenn Rasmussen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke