én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Soldaterveteraner hyldes til fredagens kamp

Annonce

I forbindelse med SønderjyskE’s hjemmekamp imod Frederikshavn White Hawks fredag den 20. september afvikles den traditionelle Veteranmatch i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund. Der er kampstart kl. 19.00 i Sydjysk Sparekasse Arena, Vojens.

Der vil inden kampen være speak, og en veteran laver et ceremonielt puckdrop med to holds centerspillere. Puckdroppet foretages af veteranen Kenni Jensen fra Arnum. Han var udsendt 1995 på Balkan, og til dagligt spiller han ishockey i Vojens Patriots, som er et hold for soldaterveteraner.

Midt i anden periode vil der også være et powerbreak på lidt over et minut, og her hyldes veteranerne. Giv dem alle en stor hånd. Vi har inviteret 200 veteraner og pårørende, og billetterne blev hurtigt afsat. Vi glæder os til at hylde vores gæster sammen med jer.

Til kampen spilles der med specialdesignede Veteranmatch-pucke. Og Nikolaj Krags trøje nummer 11 og William Pelletiers nummer 75 vil bære Veteranmatch-logoet, der med sine farver omfavner Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og Dannebrog. Alt sammen forenet i en firkløver, der symboliserer håbet om en lykkebringende fremtid. Den ene trøje bliver udloddet til en af dagens 200 gæster. Den anden trøje bliver sat på auktion på MatchWornshirt.com, hvor I kan byde på den. På den måde kan I få en helt unik trøje til samlingen, mens I støtter de tidligere udsendte, som vi dedikerer dagens kamp til. Pengene går til at drive safe zones landet rundt, hvor tidligere udsendte kan komme som de er og dyrke idræt i trygge fællesskaber.

Billedet er taget inden Veteranmatch 2022, hvor Vojens Patriots stod klar ved indgangen og bar Veteranmatch-flaget ind på isen.

Hent din billet til kampen på:
https://shop-ishockey.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 11. August 18:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    F.C. København
    FCK
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Fredag D. 2. August
    AGF
    AGF
    4
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke