én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Så er det tid til sæsonens første lokalderby

Annonce

Endeligt er det atter lokalderby tid – det er første gang de to DM finalister fra sidste sæson skal krydse klinger siden den afgørende kamp seks tilbage i april som sikrede SønderjyskE det danske mesterskab.

Siden sæsonåbneren imod Herning Blue Fox, har de seneste 14 dage budt på fire hårde Champions Hockey League kampe samt en lang bustur for SønderjyskE spillerne, men det er ikke noget der bekymrer cheftræner Anders Førster.

– Ja der har været mange rejsetimer i en bus, men spillerne er i god form, så det er ikke noget vi tænker på – de fik en velfortjent fridag i mandags og nu er det tid til atter at koncentrere os om Metal Ligaen efter nogle hårde CHL kampe.
Jeg synes at vi har spillet fire bedre kampe i Champions Hockey League end resultaterne egentligt viser. I spillet fem mod fem har vi i dele af kampene spillet lige op med europæiske tophold.
Nu gælder det Esbjerg og det er noget vi alle glæder os til. Det er opgør som ikke kun betyder meget for os trænere, men også for spillere, fans og alle andre der i landsdelen interessere sig for ishockey.
Det er som du siger første opgør siden den sidste DM finale kamp, så jeg er ret sikker på at der venter et intenst og medrivende lokalderby slutter Anders Førster.

Kampen spilles kl. 19.00 og dørene åbner en time før.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 11. August 18:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    F.C. København
    FCK
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Fredag D. 2. August
    AGF
    AGF
    4
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke