én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Joseph Jonsson: Nu ser jeg frem til at spille for SønderjyskE fans og ikke imod dem

Annonce

Der har ikke været de store udskiftninger hos SønderjyskE til den kommende sæson – en af de nye på holdet er dog en yderst velkendt spiller, nemlig Joseph Jonsson som i de seneste fire sæsoner har huseret for Herlev Eagles.

Nu vil vi ikke gå i detaljer 😅, men Herlev var sammen med Herning, de to hold der tog flest point fra SønderjyskE i sidste sæsons grundspil – det lykkedes Herlev at score 18 mål imod os i 6 kampe og i de 18 mål var Joseph Jonsson med 8 point (3 M, 5 A) involveret i knapt halvdelen….

Nu skal den stærke svenske forward heldigvis spille i lyseblåt til den kommende sæson og vi ville naturligvis høre hvorfor at han endte i netop SønderjyskE.

– Jeg har været i kontakt med Anders Førster og SønderjyskE i de seneste år og nu føltes det som rette tidspunkt for mig at skifte klub.
Det lokker naturligvis også at vi skal spille europæisk ishockey, som er noget af det jeg ser meget frem til – Derudover er det en klub, der altid gerne vil spille med om titler, samt det at der altid er en fantastisk atmosfære i Arenaen – nu ser jeg ser helt sikkert frem til at spille for fansene og ikke imod dem.

Selv om Joseph Jonsson er “ny” på holdet, så kender han alligevel et eller andet sted de fleste spillere.

– Jeg har kun spillet på hold sammen med Alexander Wiklund, men samtidigt har jeg spillet imod næsten alle andre på holdet enten her i Danmark eller Sverige.

SønderjyskE går ind til den kommende sæson som forsvarende Final4 og Danmarksmestre – den 26-årige svenske forward satser på at holdet skal spille med om titlerne igen til den kommende sæson.

– Jeg har høje forventninger til den kommende sæson, både personligt og til holdet – Jeg synes, at holdet ser stærkt ud på papiret, så vi skal være med og udfordre om guldet i FINAL-4 og i ligaen slutter Joseph Jonsson af.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke