én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Kenneth er klubmand med stort K

Annonce

Kenneth Bach Hansen kender om nogen SønderjyskE Herrehåndbold indefra. Klubikonet stopper som talentchef, men drømmen om at arbejde med håndbold er fortsat intakt.

Kenneth Bach Hansen startede med at spille håndbold i Hørup, og via HF Sønderborg slog han igennem hos SønderjyskE. Som talentfuld teenager var han i 2011 med til SønderjyskE’s oprykning til Herreligaen, og han står noteret for 255 ligakampe i lyseblåt. Det er klubrekord. De 16 af kampene kom sidste sæson, hvor han med sit store hjerte for klubben tog en ekstra tørn grundet holdets skadesproblemer.

SønderjyskE Herrehåndbold har skullet omstrukturer talentchefstillingen. På baggrund af dette har Kenneth Bach Hansen og SønderjyskE Herrehåndbold lavet en gensidig aftale, som betyder, at han træner u-17 drenge sæsonen ud.

– Jeg har fuld forståelse for, prioriteringen i klubben, og jeg har haft en rigtig god dialog med direktør Kim Poulsen. Jeg ønsker kun klubben det bedste. Jeg har ingen planer om at sige farvel til håndboldsporten. Min drøm er stadigvæk at gå trænervejen, siger Kenneth Bach Hansen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke