én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE og Sten bygger videre på samarbejdet

Annonce

Målmand Julius Sten kom til SønderjyskE Herrehåndbold i oktober på en kontrakt for resten af sæsonen. Nu er aftalen blevet forlænget med to år.

På kort tid har 23-årige Julius Sten fundet sig til rette i Sønderborg og hos SønderjyskE. Den unge keeper har nu underskrevet en kontraktforlængelse. Den nye aftale løber frem til sommeren 2026.

– Julius har en fed energi og en enorm lyst til at udvikle sig. Han har vist den rigtige attitude og de kvaliteter, som vi havde forventet af ham. Jeg ser frem til, at vi kan bygge videre på det gode samarbejde, siger sportsmanager Thomas Mogensen.

Julius Steen har tidligere spillet for Ajax København og FIF i 1. Division, og han nyder tilværelsen i SønderjyskE og udfordringerne Herreligaen, hvor han sidste weekend var med til at besejre de danske mestre fra GOG.

– Det er ikke mere end halvanden måned siden, at jeg kom til klubben, og det fylder mig med glæde og stolthed, at jeg allerede nu kan se frem til yderligere to år for at etablere mig i ligaen.

– Jeg har følt stor tillid fra trænerteamet siden dag ét og er blevet godt modtaget af alle i og omkring klubben. Derfor var det en selvfølgelighed at forlænge, da muligheden opstod, forklarer Julius Sten.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke