én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vi har brug for opbakning i Broager Sparekasse Skansen

Annonce

Lørdag eftermiddag venter der en ny svær opgave foran os når BSH er modstanderen i Herreligaens ottende runde.

Vi har haft det svært mod BSH i de forgangne sæsoner og ved at det igen bliver svært når vi skal forsøge at hente point til kontoen.

Vi har ikke helt fået den start på sæsonen vi havde håbet, men vi har stadig troen på egne evner og er klar til at slås til det sidste uanset hvem modstanderen er. Vi skal have arbejdshandskerne på og være klar til at få blod på knæene så vi kan få resultaterne til at gå vores vej.

I den seneste kamp mod Nordsjælland så det godt ud langt hen i opgøret men manglede den sidste skarphed da kampen skulle afgøres og i følge cheftræner Rasmus Vandbæk er det noget der er arbejdet målrettet med frem til opgøret lørdag eftermiddag

– Vi har brugt tiden siden Nordsjælland kampen til at få skabt tryghed til konceptet og hindanden og så er der arbejdet hårdt på at få optimeret vores skarphed og til at være smarte på de rigtige tidspunkter. Jeg synes jo at vi har vist et godt udtryk i kampene men har manglet den coolness der skal til.

– Der venter os en svær kamp mod et fysisk stærkt og kompakt BSH mandskab som oven i købet er begyndt at spille et fantastisk godt kontraspil. Det skal vi være i stand til at matche, både i forhold til vilje og udstråling men også i spillet mellem felterne hvor vi skal have løbeskoene på i begge retninger.

– BSH holdet er godt fyldt op med profiler og jeg vil gerne fremhæve Peter Balling og Nikolaj Øris som er flankeret af Ludvig Hallbäck og den helt store stjerne Rasmus Lauge. Disse er blot 4 blandt mange så vi får nok at se til og derfor håber vi også at rigtig mange vil møde op i Broager Sparekasse Skansen.

– Det er nu hvor tingene ikke helt går vores vej vi har brug for den ekstra støtte og opbakning vores fantastiske fans kan bidrage med.

SønderjyskE-BSH spilles lørdag 7. oktober kl. 14.00 i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke