4-4-4-4-0: SønderjyskE med flot sejr i Odense

4-4-4-4-0 sådan lød de taktfaste slagsange ned mod isen fra de mange SønderjyskE-tilhængere i aftenens udekamp.

Med 4-0 vandt SønderjyskE lokalopgøret hos Odense Bulldogs.

David Madsen fik hul på bylden med to mål og en assist, og så var både Max Tjernström og Gabriel Desjardins tilbage på holdet igen efter skader, og de to angribere kvitterede begge med et mål. I SønderjyskE-målet spillede Nicolaj Henriksen fejlfrit, og så endte det til sidst med en imponerende sejr. En kamp, som dog var noget mere jævnbyrdig, end cifrene antyder. Ser man bort fra 5-10 minutter af anden periode var SønderjyskE dog i god kontrol via en solid udekamp.

Der var chancer nok til at komme foran i første periode, hvor Odense kun i powerplay for alvor fik testet Henriksen. Først i det 38. minut kom der gang i målscoringen. En velspillende Mathias Borring, der flere gange løb fra Odense-backerne, fik smart prikket pucken videre ude ved banden, og så var Madsen og Tjernström igennem i en to-mod-én. Madsen serverede pucken på tværs til Tjernström, og svenskeren scorede ved modsatte stolpe. Madsen blev i starten af tredje periode også målscorer. Perioden startede med spil fire mod fire, og kort efter Odense blev fuldtallige sendte Gustav Nielsen en høj puck i retning af Madsen, der styrede den smart i mål.

I takt med uret tikket ned blev Odense-spillerne mere og mere frustrerede, og det gav SønderjyskE muligheden for at få gang i powerplayet. Først scorede Madsen i overtal, og kort efter kunne Desjardins i et nyt overtal styre et skud fra William Pelletier i mål. Det var Pelletiers tredje assist i kampen.

Efter et par overtidsnederlag glædede backen Daniel Kønig sejr over sæsonens første tre point på fremmed is.

– Det var dejligt endelig at vinde på udebane, og så var det godt at se, at vores powerplay også kom i gang, sagde Kønig efter kampen til metalligaen.tv.

Med sejren holder SønderjyskE trit med top fire-holdene, og allerede mandag aften kan SønderjyskE rykke ind i det fine selskab med en sejr hjemme i Vojens. Der er kampstart mod Herlev Ealges mandag den 2. oktober l9.00 i Frøs Arena. Hent din billet her:

Odense – SønderjyskE 0-4 (0-0,0-1,0-3)
37.20 0-1 Max Tjernström (Madsen, M.Borring)
40.27 0-2 David Madsen (Nielsen, Pelletier) SH
56.30 0-3 David Madsen (Pelletier, Desjardins) PP
58.10 0-4 Gabriel Desjardins (Pelletier, Nielsen) PP
Udv.: Odense 4×2, SønderjyskE 5×2
Skud: 21-18
Tilskuere: 2.528