SønderjyskE fortsat pletfri efter sejr i Rødovre

SønderjyskE har fået en perfekt start på sæsonen i Metal Ligaen. Efter premieresejren over Esbjerg i fredags blev det i aften til en 5-2-sejr hos Rødovre Mighty Bulls.

Seks maksimumpoint efter to spillerunder luner – ikke mindst i jagten på Metal Final 4, hvor regnskabet gøres op efter 16 spillerunder. Charlie Combs kom igen på måltavlen, mens backen Nicolai Bryhnisveen scorede sine to første mål for SønderjyskE. Nikolaj Krag fik også scoret sit første SønderjyskE-mål.

Efter otte minutter kom Rødovre ellers foran. Hjemmeholdet var vanen tro godt skøjtende, men SønderjyskE arbejdede sig ind i opgøret. Kampen vippede fuldstændig på hovedet i det 19. minut, hvor Combs luskede pucken ind i venstre målhjørne efter forarbejde af Valdemar Ahlberg. I næste skift tog Bryhnisveen sagen i egen hånd. Efter en dribletur sendte nordmanden pucken i netmaskerne. Blot 17 sekunder var der mellem de to scoringer.

De to mål gjorde ikke Rødovre groggy, da gæsterne bed godt fra sig fra starten af anden periode, hvor udligningen til 2-2 kom. Det forblev dog dagens sidste Rødovre-scoring på en stabil Nicolaj Henriksen, der blev noteret for 26 redninger. SønderjyskE svarede hurtigt igen på udligningen med en fuldtræffer af Martin Eskildsen, som med 3-2-målet endte med at blive matchvinder.

Det gav ro på, da Nikolaj Krag fik skrabet pucken over stregen efter 26 minutter til 4-2. SønderjyskE sad nu godt på opgøret. Hjemmeholdet fik et par muligheder i powerplay, men spillet i undertal var for anden kamp i træk også pletfri.

Bryhnisveen lukkede og slukkede i slutminutterne, da han endnu en gang var gået frem, og med et maskeret skud fik han sendt pucken ind ved venstre stolpe. På målet til slutresultatet fik Villiam Haag aftenens anden assist, mens Lyø fik sin tredje assist.

Der venter snart en ny bustur. SønderjyskE spiller nemlig fredag i Frederikshavn, og søndag kl. 15.00 gælder det hjemmekampen mod Odense Bulldogs.

Rødovre – SønderjyskE 2-5 (1-2, 1-2, 0-1)
08:07 1-0 Johan Lundgren (Saarelainen, Gymer)
18:17 1-1 Charlie Combs (Ahlberg, Bryhnisveen)
18:36 1-2 Nicolai Bryhnisveen (Combs, Lyø)
20:38 2-2 Viktor Bemstrøm (Lundgren, Saarelainen)
21:41 2-3 Martin Eskildsen (Lyø)
26:06 2-4 Nikolaj Krag (Haag)
55:33 2-5 Nicolai Bryhnisveen (Haag, Lyø)