én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vojensdreng forlænger med SønderjyskE

Annonce

Efter en stærk sæson har Anders Biel fået alle stempler i SønderjyskE med Godkendt, Genvalg og blæk på kontraktforlængelsen.

Talentfabrikken Vojens Ishockey Klub, VIK, har særligt i de senere år leveret en flok af spændende ishockeyspillere til SønderjyskE. Der er meget stor forskel på at være et stort talent og profil i ungdomsrækkerne og til at kunne gøre sig gældende på seniorplan i ligaen.

Angriberen Anders Biel, der kun er 21 år, kom igennem nåleøjet med debut på liganiveau tilbage i 2017/18 sæsonen. Her huserede han bl.a. på VIKs U17- og U20 mandskaber, hvor han også fik de første fjorten kampe i den lyseblå trøje.

Adm. direktør i SønderjyskE, Klaus Rasmussen, er meget tilfreds med endnu en lokal spiller på holdkortet:

– Anders Biel er en hårdtarbejdende ”Vojens-dreng”, der har udviklet sig utroligt meget i den seneste sæson. Vi glæder os altid ekstra meget, når én af VIKs talenter griber chancen for en plads på øverste ishockeyhylde. Det har Anders Biel gjort, og han også kan takke sig selv for kontraktforlængelsen. Det er fuldt fortjent, da han er gået til stålet med hårdt arbejde og den rette indstilling til tingene.

– Anders Biel har udviklet sig til en stærk spiller med en vigtig center-rolle på holdet, og vi glæder os til at følge hans videre udvikling på holdet, siger Klaus Rasmussen.

En glad og stolt Anders Biel ser allerede nu frem til at spænde skøjterne til den kommende sæson:

– Jeg føler mig rigtig godt tilpas i her i SønderjyskE. Det er en meget professionel klub, og der mangler aldrig noget. Der er længe til den nye sæson, men jeg kan mærke, at kroppen kribler efter at komme i gang igen.

– Jeg synes selv, at jeg er blevet en mere moden spiller. Er blevet mere tryg i mit spil, og har i højere grad fået udnyttet min hurtighed og fart i skøjterne. Det går den rigtige vej, selvom der selvfølgelig stadig er meget, der skal arbejdes med, siger Biel, og fortsætter:

– Nu skal der arbejdes hårdt med sommertræningen. Der skal lægges et par ekstra lag på det fysiske hos Ole (Christiansen. Fysisk træner, red.) i Santé Fitness. Så er det tilbage på isen igen, hvor jeg gerne vil vinde noget igen sammen med klubben og vores fantastiske fans. Det bliver fedt at se og høre dem igen på lægterne. De står altid bag os med flag og bannere, og det glæder jeg mig til at kvittere for på isen i den nye sæson, lover Anders Biel.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke